Stratumseind is de plek waar je op ontspannen wijze kan genieten van ambachtelijk bereide gerechten, leuke horecazaken met kwalitatieve producten en een bruisend nachtleven. Nieuwe concepten gaan ‘live’ en nieuwe manieren van uitgaan worden op de proef gesteld.

1

Stratumseind wordt mogelijk gemaakt door de ondernemers, vastgoedeigenaren en brouwerijen. Zij zijn verenigd in een sterk formeel collectief die gezamenlijk toezien op een juiste ontwikkeling en mentaliteit in de straat. Samen gaan wij voor een mooie toekomst. Neem een kijkje op deze website, lees de verhalen van de ondernemers en voel de fresh new vibes!

foto
foto

2

Stratumseind is de plek waar mensen zich veilig voelen en met elkaar een fijne middag of avond kunnen beleven. Van welke afkomst, leeftijd of geslacht dat doet er hier niet toe. Iedereen is te allen tijde welkom.  

3

Stratumseind beleef je niet alleen. Kom hier met je geliefde, vrienden, collega’s of familie en deel samen het ‘stratumseind’ gevoel.

foto
foto

4

Stratumseind is recent al ‘gebrandmerkt’ als tech innovatie uitgaansgebied. Dat succesverhaal wordt voortgebouwd in partnerschap met Philips, TU/e en soortgelijke partijen. De straat is hiermee vooruitstrevend en een internationaal voorbeeld.