GA JE NOG LEKKER?

Iedereen gaat op stap om met elkaar een leuke avond te beleven. Maar soms gebeurt er iets waardoor het even wat minder leuk is.

Ga je nog lekker?

Fijn dat je het naar je zin hebt! Maak er een leuke avond van met elkaar, check ook even bij je vrienden of zij het naar hun zin hebben.

Ga je even niet zo lekker?

Dat is vervelend en kan gebeuren. Vraag hulp aan je vrienden of aan andere bezoekers, aan het barpersoneel, aan de stewards of aan de agenten op straat. Vraag bijvoorbeeld een glas water aan de barvrouw/man. Zoek een rustig plekje op binnen of buiten om even te zitten en tot rust te komen.

Ga je helemaal niet lekker?

Raadpleeg het barpersoneel, spreek op zaterdagen de jongens op straat aan met de blauwe jassen (horeca stewards), of spreek de politieagenten aan op straat. Zij kunnen jou allemaal ondersteunen. De horeca stewards en politieagenten zijn bevoegd om EHBO te verlenen.

Meer informatie en hulp

Wil jij meer weten over wat je kunt doen om een vervelende ervaring te voorkomen? Of is er iets gebeurd en heb je hulp nodig?

Hieronder vind je verschillende informatiebronnen en contactgegevens:

De campagne ‘Ga je nog lekker?’ is het resultaat van een project van Stad & Co in samenwerking met alle vaste partners* van het Stratumseind. De campagne is vormgegeven door jongerencommunicatiebureau Jong & Je Wil Wat en wordt uitgevoerd in samenwerking met het Stratumseind. Dit project is tot stand gekomen op initiatief van, en wordt gefinancierd door, gemeente Eindhoven.

*Vereniging Horecabelangen Stratumseind (VHS), Dynamo, Novadic-Kentron, GGD, politieteam Eindhoven, horeca stewards van Stichting Veilige Steden (SVS), gemeente Eindhoven.