Het carnavalshart van menig Eindhovenaar gaat sneller kloppen deze week. Zondag is het de 11e van de 11e en mogen zij eindelijk weer eens hun pakjes van zolder halen. Patrick Schrik nam dit jaar het initiatief om 22 Café’s te verenigen door een kroegentocht te organiseren. Het zal vanaf nu een jaarlijks terugkerend evenement worden. Hij wil graag het Eindhovense 11/11 op de kaart zetten. “Carnaval is een prachtig feest! Als je die sfeer alvast een dagje mag proeven, dan kun je dat maar beter goed aanpakken”. Wellicht kent u Patrick als uitbater van zijn Café´s op Stratumseind.

Feestgangers krijgen een kaart waarop de 22 deelnemende kroegen staan. Ze mogen de straat af struinen met als doel de hele kaart af te strepen. Er zijn 2 kaarten beschikbaar met aan allebei de kanten een tocht die je kunt kiezen. Wanneer je een van de 4 tochten voltooid hebt, door overal een drankje te drinken, word je beloond met een speldje. Hoewel ieder jaar pronken met een dergelijk speldje eigenlijk al prijs genoeg is, wordt er ook nog een wintersportvakantie verloot onder de deelnemers die hun kaart vol krijgen. Dus trek je beste carnavals pakkie aan en kom zondag om 15.11 naar Stratumseind.

De kaarten kan je bij de volgende deelnemende kroegen ophalen:

Cafe Bartenders, Villa Fiesta, Club Blush, Karaokebar Ameezing, Miller Time Eindhoven, Feestfabriek Eindhoven, Café Tracé, Café Sgt Peppers, Café Bar ’t Lempke, De Oude Rechtbank, Rouge Eindhoven, Cafe Costa, Café-Sands Eindhoven, De bierprofessor, Café de Looier, De Borrelbar Eindhoven, Altstadt Eindhoven, Shots Eindhoven, Kafee Kix, Stage Music Cafe, Oud Eindhoven, Bold 54.

Bekijk meer verhalen