Santiago de Cuba en Gorilla Cocktail Company hebben de handen in een geslagen om een gloednieuwe cocktailbar te lanceren: La Cantina. Een cocktailbar met Cubaanse invloeden, of zoals zij het zelf verwoorden: “Een cocktailbar met een Caribbean soul in hartje Eindhoven.”

Santiago de Cuba is al jaren een begrip in het uitgaansleven van Eindhoven. Een unieke salsa bar geïnspireerd op het goede leven van Cuba. De specialiteit van Gorilla Cocktail Company is het verzorgen van Craft cocktails op evenementen. Door het gebruik van premium dranken en verse ingrediënten staan ze borg voor een unieke ervaring bij elke gelegenheid.

La Cantina bevindt zich op de eerste verdieping van Santiago de Cuba. Deze verdieping is altijd al een gezellige plek geweest om te komen relaxen en dansen. Nu is de bar gespecialiseerd in Caribische cocktails met een groot assortiment aan rum uit verschillende landen in het Caribisch gebied. Elke rum heeft zijn eigen karakteristieke smaak.

Het menu bevat een combinatie van unieke signatures en traditionele cocktails. Daarnaast kun je veel leren over de klassiekers. Van de bekende Mojito tot de oer oude Old Fashioned Whiskey Cocktail, alle informatie over deze cocktails inclusief recept staan op de kaart. Ontdek het verhaal achter je favoriete cocktail en laat je inspireren door de bartender.

Op 2 juni opent La Cantina haar deuren voor het grote publiek. Van 20:00 tot 4:00 nemen we je mee op een reis langs de Caribische rum landen en ontdek je verschillende cocktails. Ieder uur wordt een andere rum stijl uitgelicht met een cocktail voor een speciale prijs. Onze reis zal muzikaal ondersteund worden door DJ Reagan. Dit zorgt ervoor dat je helemaal wordt ondergedompeld in de Caribische cultuur.

Mis dit niet en zorg dat je erbij bent tijdens de Grand Opening van La Cantina!

Datum: zaterdag 2 juni 2018
Tijd: 20:00 – 23:00 uur
Locatie: La Cantina
Adres: Stratumseind 65 (1ste verdieping)

Bekijk meer verhalen