Vandaag gaat het mooiste feest van het jaar weer van start: Lampegats Carnaval! Deze vijf dagen staat natuurlijk de hele stad op zijn kop, maar waar vier je nou beter het feest der feesten dan op Stratumseind? Omdat wij als geen ander weten hoe chaotisch de planning wordt, wanneer je vijf dagen aan het hossen en proosten bent, hebben we voor jou even wat hoogtepunten op een rij gezet. mis ze niet!

1.Bij Altstadt zijn meerdere carnavalsfeestjes georganiseerd, zo komen op de vrijdag alle leraren van het lampegat bijelkaar in de Altstadt om hun leerlingen nog bij te benen.

2.Het nieuwe BOLD 45 opent haar deuren gedurende 5 dagen met een THUNDERDOMMEL programma.

3.Op de zondag kun je weer meedoen aan de stropdaskroegentocht

4.Calypso wordt weer omgebouwd tot een ware visserij. DJ Duo Rapapaa gaan er wederom voor zorgen dat iedereen 4 dagen compleet uit zijn dak kan gaan.

5.Bij de Sands kunnen jongeren losgaan op de beste carnavalsmuziek van deze tijd.

6.Cafe Costa, Café Sgt Peppers, Café Tracé, De Borrelbar Eindhoven, Café Bar ’t Lempke en La Route organiseren het Kliederbal op de carnavalsdinsdag. Voor de echte bikkels onder ons dus! Carnavallend van kroeg naar kroeg word je bij het halen van je drankje ‘geverfd’ in steeds een andere kleur. Bang dat je pekske vies wordt hoef je niet te zijn: de cafés regelen een schildersoverall voor jou! Alleen al een reden om mee te doen toch? Koop je tickets nu op een van de facebookkanalen.

Bekijk meer verhalen