Thomas heropent zijn deuren
Afgelopen vrijdag (31 Augustus) heropende café Thomas zijn deuren. Na jaren lang een danscafé te zijn geweest was het tijd voor verandering. Een kroeg die alleen van donderdag tot en met zondag geopend is, is niet meer van deze tijd. Er werd gekozen voor een concept waarbij een iets ouder publiek zich op ieder moment van de dag goed voelt. Het moet aanvoelen als een vakantie, een plek waar je lekker kunt eten maar ook borrelen of dansen. Twee maanden lang werd er verbouwd en het nieuwe concept geperfectioneerd.

Studio Giftig
Voor deze metamorfose kreeg de creativiteit van Studio Giftig de vrije loop. De enige eis die zij voor deze opdracht meekregen was dat het roze moest worden. Volledig centraal in de ruimte staat nu de bar, als hart van de zaak. Op de naam na, is eigenlijk alles veranderd. Met de enorme roze muren en de surrealistische creaties van Studio Giftig daarop kun je wel stellen dat een bezoekje aan Thomas echt een beleving is.

Wat valt er te beleven?
Gasten zijn nu alle dagen van de week vanaf 11:00 uur welkom. Een kop koffie en een krantje of juist goed gesprek met de barman onder het genot van een cocktail? Dit is allemaal mogelijk. Er is gekozen voor wat ouder personeel met inhoud en passie voor hun vak. Er zijn 12 signature cocktails gecreëerd waaronder “The Bloody Berry”(afgeleid van een Bloody Mary). Vraag naar Diego en hij weet je alles te vertellen over deze unieke cocktails.
Er is nu een lunch- en dinerkaart en als je graag een oester lust bij de borrel ben je hier ook aan het juiste adres. Je kunt er gezellig samen een gerecht samenstellen doormiddel van het “shared dining-” concept. Zo kun je van de vlees- of visgerechten je favoriet kiezen en zelf een mooie schaal samenstellen.
Op vrijdag en zaterdag is er tijdens het diner een dj aanwezig. Waar hij aan het begin van de avond nog op de achtergrond zal blijven, zal hij later op de avond de 30/35+’er naar de dansvloer lokken met de nummers die zij nog kennen uit hun studententijd. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er niet meer lekker gedanst kan worden bij Thomas.

Bekijk meer verhalen